Hottub huren overijssel ?

hottub huren in de regio Zwolle Raalte Ommen

Hottub huren regio Zwolle - Ommen ?

Hottub huren via onze locaties in Overijssel. Al 15 jaar lang kunt u bij ons een Hottub huren in Overijssel. Wij werken landelijk met verhuurlocaties in elke provincie. In Overijssel hebben wij een locatie in de regio Vechtdal bij  Zwolle - Ommen  U krijgt dan een hottub aanhanger mee met een 6 persoons hottub en buitenkachel. 

Bij ons kan je vooral een hottub voordelig huren voor langere tijd, zodat je relatief gezien minder bezig bent met de logistiek er omheen, maar echt kan genieten. 

Hottub verhuur bij Zwolle, Raalte of Ommen

Zo kan je momenteel al een hottub bij ons huren voor 2 weken lang voor slechs 175 Euro incl. btw. Uiteraard kunnen we ook een mooie prijs afspreken voor langere tijd.

Wij zijn geen voorstander om een hottub voor slechts 1 dag te huren, lijkt goedkoop, maar echte wellness ervaar je pas als je er rustig de tijd voor kan nemen. Huur je een hottub dan zul je eerst de hottub moeten vullen met water (1,5 uur), daarna mag je pas beginnen met stoken (minimaal 2 uur). 

Al 15 jaar lang verhuren wij hottubs

Verhuurlocatie tussen Ommen en Dalfsen.

 

Je kan een aanhanger afhalen in de buurt van Zwolle, Raalte of Ommen

De aanhanger is uitsluitend voor transportdoeleinden bestemd.

Vroeger toen wij nog in regio Zwolle gevestigd waren, leverden wij ook wel mobiele hottubs waarbij de hottub op de aanhanger kon blijven staan. Dit is echter vaak geen ideale oplossing omdat de aanhanger niet altijd door de doorgang naar de tuin past. Vandaar dat bij ons de hottub van de aanhanger af moet zodat u deze naar de juiste plek kan schuiven of tillen. Met een beetje beleid gaat dit vaak goed omdat de tub met 2 a 3 personen te tillen is vanwege de degelijke bovenrand waar je goed grip op hebt. Tevens kan de hottub indien nodig op de zijkant gerold worden door een doorgang van minimaal 105 cm breed. 

Vraag over hottub huren, stuur whatsapp Aanvragen reservering bij hottub huren Overijssel

 

Onze werkwijze

Meer weten over onze werkwijze ? Raadpleeg een van de volgende paginas

 
Overweegt u een hottub bij ons te huren, schroom niet om even een vraag te stellen via de whatsapp, of stuur een geheel vrijblijvende aanvraag in via het aanvraag formulier.
 

Jacuzzi huren in Overijssel  ?

Wilt u een jacuzzi huren in Overijssel ? Dan hebben wij wellicht een goed alternatief. Onze hottubs zijn echter houtgestookt en dus wordt het water opgewarmd met een houtkachel. U heeft dus geen electriciteit nodig, en kunt het bad dus plaatsen waar u wilt, zolang u deze maar kunt vullen met een tuinslang.

houtkachel bij houtgestookte hottub

Het water wordt opgewarmd middels een buitenkachel.

 

Verhuurlocaties, ook in regio Zwolle

Verhuur hottubs in Dalfsen in de driehoek Zwolle Raalte en Ommen

Woont u in Overijssel in de regio Zwolle, Dalfsen, Raalte, Ommen, Hardenberg, Heino, Oudleusen, Nieuwleusen, Lemelerveld, Staphorst of Den Ham, reserveer dan een Hottub via onze locatie bij Dalfsen.

 

Heeft u een korte vraag, reageer even via de whatsapp. Wilt u een kostenopgaaf of concept reservering klik op Reserveringsaanvraag. Alle aanvragen worden binnen 24 uur beantwoord, maar meestal sneller.

whatsapp bij vragen over hottub verhuur Reserveren hottub huren, hottub verhuur

Stel hier uw vraag

Uw aanvraag wordt altijd binnen 24 uur beantwoord

Enquête

Hoe bent u op onze website gekomen ?

Anders (2)

Totaal stemmen: 19

 

 

Contact

VERHUURHOTTUBS.NL Verhuurpunten Nederland:

- Aalsmeer (N.H.)
- Apeldoorn (Gld.)
- Assen (Dr.)
- Bruinisse (Zld.)
- Dalfsen (Ov.)
- Doetinchem (Gld.)
- Eibergen (Gld.)
- Emmen (Dr.)
- Gouda (Z.H.)
- Hoorn (N.H.)
- Joure (Frl.)
- Kaatsheuvel (Nbr.)
- Lunteren (Gld.)
- Nijmegen (Gld.)
- Oldenzaal (Ov.)
- Roosendaal (N.Br)
- Vinkeveen (N.H.)
- Veghel (N.Br.)
- Wassenaar (Z.H.)
- Weert (Li.)

Verhuurpunten Belgie :

- Hasselt (Belgie)

Kvk. 08179307 - Eurotubs

IBAN : NL33 RABO 0112 1882 06
Telefoon :

Bel of App : +31 (0) 6 4112 8169mail@verhuurhottubs.nl