FAQ

Hoe houd ik het water schoon ?

Wij adviseren na 2 of 3 keer gebruik het water in zijn geheel te verversen. Leeg het bad na gebruik bv. savonds laat, en vul het bad daarna de volgende ochtend. 

In zijn algemeenheid kunt u zelf ervoor zorgen dat het water niet te snel vervuild raakt door middel van een voetenbadje voor het trapje te zetten. U stapt dan eerst in een voetenbad voordat u zelf de hottub ingaat.

Algengroei (waardoor het water een groene glans kan krijgen of slijmerig wordt) doet zich vaak pas na een paar warme dagen in de zomer voor met veel zon. Mocht u dit willen dan kunt u hiervoor zuurstoftabletten gebruiken, deze gaan algengroei tegen en schaden de aluminium kachel niet. Chloor wordt afgeraden.

Wat is het verschil tussen houtgestookte hottub en een jacuzzi ?

Een houtgestookte hottub is een Hottub waarbij het water wordt verwarmd middels een houtkachel. De houtkachel staat in verbinding met de hottub. Een Jacuzzi is ook een hottub maar hierbij wordt het water electrisch opgewarmd. Bij een jacuzzi heeft u dus een electrische aansluiting nodig, bij een houtgestookte hottub niet. 

Kan ik niet voor een dag of een dagdeel huren ?

Genieten van wellness betekent de tijd ervoor nemen en ontspannen. Naar ons idee een hottub huren voor een dag waarbij u de hottub afhaalt, met beleid op de plek moet zetten, het vullen en dan opstoken en na afloop ook netjes en op tijd weer inleveren, pas niet binnnen dit plaatje.

Daarom raden wij u aan om minimaal voor een weekend een hottub te huren. U kunt dan langere tijd genieten, en bent minder bezig met de logistiek eromheen.

Ik wil de Tub huren en laten bezorgen bij een vakantiehuisje. Kan dat ?

Wat ons betreft wel, maar checkt u dit vooraf altijd eerst met de accomodatie. Niet iedere accomodatie staat dit toe namelijk. Ten tweede controleert u vooraf of de toegang toereikend is om de aanhanger met hottub daar te krijgen. 

Ik heb een huis met rieten dak, kan ik dan wel een houtgestookte hottub gebruiken ?

In principe kan als u voldoet aan de volgende voorwaarden

  1. De kachel pijp van de houtkachel staat op minstens 10 meter afstand van het dak
  2. U gebruikt een vonkenvanger boven in de kachelpijp
  3. Gebruik is voor eigen risico.

Heeft de Hottub ook bubbels ??

Houtgestookte hottubs zijn ervoor gemaakt dat je kan genieten van heet water in een koude buitenomgeving. Kenmerk van deze vorm van wellness is dus dat je geniet van het contrast. Onze hottubs zijn dus NIET uitgerust met bubbels.

Mag de aanhanger tijdens de huurperiode bij u blijven staan ?

Uiteraard mag onze aanhanger tijdens de huurperiode bij onze verhuurlokatie staan indien u daar onvoldoende ruimte voor heeft. Indien bij u bezorgd wordt dan kan onze verhuurlocatie de aanhanger weer mee terugnemen. Ook als u de tub zelf afhaalt bij de verhuurlocatie dan kunt u de aanhanger zelf weer terugbrengen.

Waarom is de aanbetaling relatief zo hoog ten opzichte van het totaalbedrag ?

De aanbetaling is feitelijk de huur die u betaald aan ons, de eigenaar van de hottubs. De restbetaling is de vergoeding die wij betalen aan ons verhuurpunt zijnde de provisie voor zijn of haar logistieke werkzaamheden. Op deze wijze zijn alle betalingen in een keer goed verwerkt en hebben wij er geen meerwerk aan.

Waarom is de aanbetaling hoger dan het restantbedrag ?

Voordat uw reservering definitief is betaalt u een aanbetaling, dan hebben wij zekerheid dat de reservering doorgaat en kunnen wij de hottub ook voor u vast houden. Dit aanbetaling is voor ons als eigenaar van de hottubs bestemd. Het restantbedrag daarna is de vergoeding die u aan de verhuurlocatie betaalt, welke de vergoeding is voor de verhuurlocatie voor stalling en begeleiding. Op deze wijze is alles in 1 keer geregeld zonder meerwerk.

<< 1 | 2

EnquĂȘte

Was deze informatie nuttig ?

Ja (22)
Nee (12)

Totaal stemmen: 41

 

 

Contact

VERHUURHOTTUBS.NL Verhuurpunten Nederland:

- Aalsmeer (N.H.)
- Apeldoorn (Gld.)
- Assen (Dr.)
- Bruinisse (Zld.)
- Dalfsen (Ov.)
- Doetinchem (Gld.)
- Eibergen (Gld.)
- Emmen (Dr.)
- Gouda (Z.H.)
- Hoorn (N.H.)
- Joure (Frl.)
- Kaatsheuvel (Nbr.)
- Lunteren (Gld.)
- Nijmegen (Gld.)
- Oldenzaal (Ov.)
- Roosendaal (N.Br)
- Vinkeveen (N.H.)
- Veghel (N.Br.)
- Wassenaar (Z.H.)
- Weert (Li.)

Verhuurpunten Belgie :

- Hasselt (Belgie)

Kvk. 08179307 - Eurotubs

IBAN : NL33 RABO 0112 1882 06
Telefoon :

Bel of App : +31 (0) 6 4112 8169mail@verhuurhottubs.nl