Hot Tub kopen ?

Eerst huren, dan kopen..?

 
Overweegt u een Hottub te kopen ?  Dan is onze verhuurservice iets voor u want wij zijn al bijna 10 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling van en verkoop en levering van houtgestookte baden. U kunt daarom geheel vrijblijvend bij ons een houtgestookte Tub meenemen naar huis en uitproberen voor een week. 
 
Eerst een keer een hottub uitproberen vinden wij een goede zaak, want het komt wel eens voor dat mensen eerst zeer enthousiast zijn van de sfeer en charme van de tub, maar later er toch achter komen dat het voor hen meer tijd vergt dan men aanvankelijk had gedacht. Ook wanneer er twijfels zijn over de rookafvoer in combinatie met de burensituatie, kan het soms wenselijk zijn om eerst eens te huren.
 

Geld huur terug bij aankoop Hot Tub

 
Besluit u daarna tot aanschaf van een Hottub bij ISBJØRN Hot Tubs, dan zijn er aan de huur in principe geen kosten verbonden. Besluit u niet tot aanschaf of koopt u elders, dan betaalt u alleen het standaard huurtarief.
 
Wilt u meer weten over ons aanbod houtgestookte baden klik dan op een van de volgende mogelijkheden :
 
 
 
 
       
 
       

  Kies de hottub die bij u past ...   

Tegenwoordig lijkt alles snel te moeten, zo ook de aanschaf van een hottub. Via internet lijkt het allemaal zo makkelijk te gaan. Toch staan wij hier niet zo achter, want willen wij een tevreden klant hebben ook op de lange termijn. Om die reden zullen wij toch eerst moeten bekijken wat u belangrijk vind. Vindt u de sfeer en gezelligheid van een tub het belangrijkste ? Wilt u de tub leuk kunnen integreren met uw tuin ? Wilt u gewoon kunnen 'tubben' en er verder geen werk mee hebben ? Herkent u zich in deze vragen dan raden wij u altijd aan eerst een showrooom van ons te bezoeken. Samen kunnen wij dan de beste tub uitzoeken die bij uw behoefte past.
 

Goedkope hottub, hot tub ?

Met enige regelmaat krijgen wij het verzoek of we ook voordelige, goedkope hottubs kunnen leveren. Uiteraard kunnen wij reletief voordelige hottubs leveren zoals actiemodellen, voormalig showroommodellen of ex verhuur hottubs (gebruikte). Klikt u even door naar onze andere webiste voor goedkope hottubs.  
 

Bubbelbaden voor buiten ?

Er wordt ons vaak de vraag gesteld of wij ook hottubs met bubbels verhuren, of ook wel bubbelbaden voor buiten genoemd. Helaas verhuren wij deze (nog) niet. Wel kunnen wij hottubs voorzien met bubbels, of bubbelbaden voor buiten maken. Voor meer informatie over onze bubbelbaden verwijzen wij u naar onze hoofdsite.
 

Bezoek eerst een van onze showrooms 

ISBJØRN Hot Tubs heeft niet alleen afhaalpunten voor de verhuur in Nederland, maar ook een aantal showrooms in Nederland en Belgie waar u onze hottubs kunt bekijken. Onze verkoopadviseur zal u daar graag helpen bij het vinden van de juiste Hottub.
(Klik op de afbeelding voor adresgegevens.)
 
 

Hottub besteld en dan ?

Heeft u een Hottub besteld via een van onze verkooppunten, dan ontvangt u via het hoofdkantoor eerst een orderbevestiging. Lees deze eerst aandachtig door. Tevens zal de eerder door u betaalde huurprijs met de aankoopprijs worden verrekend.
 
Gaat u accoord, dan zullen wij uw bestelling precies zo leveren als in de orderbevestiging vermeld staat. 
 
 
 

VERHUURHOTTUBS.NL